dricker PWO

PWO för tjejer

Vi får ofta frågan om vilken den bästa PWOn för tjejer är. Och egentligen så är ingen PWO utformad för ett speciellt kön då vi alla reagerar likadant på de aktiva ämnena i Pre-workouts. Nu på senare tid har det dock kommit ett par produkter som marknadsförs mer mot tjejer. En av dessa nykomlingar är Pinked-serien.

Pinked PWO är ”speciellt framtagen för kvinnor” och har anpassat innehållet därefter. Just denna PWO ska vara väldigt bra och genom att kolla på innehållsförteckningen kan man se att ingredienserna valts fram noggrant. Du hittar ingredienser som: äppelsyra, koffein, kreatin monohydrat, zink och mycket mer. Allt för att ta din träning till en ny nivå. I dagsläget kostar en burk 349 kr och innehåller 250 gram pulver. Just nu finns endast en smak (smultron/kokos) men ska enligt de som prövat smaka väldigt bra.

 
 

OBS: Pinked PWO säljs inte längre. Det finns dock en helt ny PWO anpassad för tjejer vid namn Energy PWO Pour Femme som håller minst lika hög kvalité som Pinked. Den är dessutom billigare och godare 🙂

Finns det inte fler alternativ?

Jo, det finns fler alternativ. En hel uppsjö av alternativ faktiskt. Som jag sa innan kan du använda vilken PWO du vill (förutsatt att du inte har hjärtproblem, är gravid eller allergisk mot något i en PWO) Det finns PWOs i puvlverform, tablettform och PWOs utan upppiggande ämnen, kolla vidare här för ett brett sortiment. Därefter är det egentligen bara att välja ut något som du tror passar dig. Men min rekommendation är att testa Pinked PWO först då många lovordat denna produkt. Väljer du att pröva Pinked eller någon annan PWO så får du gärna dela med dig av dina erfarenheter i kommentarsrutan nedan. Lycka till!