xtreme muscle speed pwo burk

Xtreme Muscle Speed PWO

xtreme muscle speed pwo burkMuscle Speed är en PWO som har fått lysande recensioner. Det här är en produkt som har tagits fram för att ge mer kraft i träningspass och för att hjälpa till med en hälsosam och hållbar muskelutveckling. Ledorden för denna PWO är mycket riktigt kraft och pump, och det är just dessa ord som återkommer i nöjda recensioner av Muscle Speed. Med viktiga ingredienser som koffein och taurin så ökar även fokus under passet, och det bidrar till en bättre upplevelse av träningstillfälle såväl som möjlighet till bättre resultat.

Bättre träning med Xtreme Muscle Speed

En burk med Muscle Speed på 250 gram kostar strax under 300 kronor och ger omkring 25 dagars användning. Den rekommenderade dosen är 10 gram per dag och man intar Muscle Speed genom att blanda den med 3 dl vatten och sedan skaka i en shaker under en halv minuts tid. Man kan välja mellan smakerna Blueberry Razz eller Tropical Blizz.

I en portion på 10g av Muscle Speed så får du följande:

Koffein – 250 mg
Taurin – 500 mg
Beta alanin – 3 g
Kreatin – 3 g
Niacin – 36 mg

Med ingrediensen Piperin så förbättrar man upptagningen av ämnena i kroppen så att produkten verkligen ger snabba och effektiva resultat.

Användning

Muscle Speed är en PWO som man tar innan träning för att öka sin prestation och ork under hårda pass. Produkten fungerar kortsiktigt på så vis att man får mer pump i träningen och även på lång sikt eftersom man förbättrar sina resultat och bygger upp bättre uthållighet. Muscle Speed påverkar på ett positivt vis blodtillförsel och utvecklingen av musklerna. Den är enkel att blanda ihop och göra en shake av som man kan dricka på plats på gymmet eller innan man drar iväg för att träna. I och med att denna PWO inte har en massa onödiga ingredienser som fett, socker och kolhydrater så är den verkligen nyttig och bara en fördel för den som vill få ut mer av sin träning. Tänk dock på att använda shaken på rätt sätt och på att det kan ta några gångers användning innan smaken känns helt rätt.
Köp Xtreme Muscle Speed här

Vad säger användarna?

De som använder sig av Muscle Speed ser snabbt att den verkligen är med och hjälper till med mer tryck i träningen. Produkten anses vara lätt att använda medan smaken får både tummen upp och tummen ner. Det här är en individuell sak men det finns också de som menar att man snabbt vänjer sig vid smaken och att produkten rent av smakar riktigt gott efter några användningstillfällen. Det viktigaste är förstås effekten och den har fått goda recensioner av folk som tränar och som är ute efter snabbare resultat tack vare bättre träning. Den som behöver en PWO bör helt klart testa Muscle Speed eftersom det här med största sannolikhet kommer att vara en tillgång.