assault pwo

Assault PWO

assault pwoDen som tränar regelbundet vet att det inte alltid är så lätt att ge lite mer, men det är ju precis det här som måste till för att man ska lyckas med målet om att få bättre kondition och mer muskelmassa. Det är inte bara den fysiska orken som är viktig, många gånger så är det bra mycket viktigare att rent mentalt uppleva en peppande effekt som gör att man orkar lite till när det känns som svårast att ta sig vidare till nästa nivå. Assault är en mycket prisvärd PWO som ger den där mentala kicken samtidigt som man får i sig kreatin, BCAA, och beta-alanin som är med och hjälper till med att bygga och att underhålla musklerna.

Mer om Assault

Assault erbjuder några gram kolhydrater per portion men här handlar det inte om socker. Med kreatin så hjälper man musklerna att byggas och underhållas och det här är ett kosttillskott som även ger viktiga vitaminer och mineraler som till exempel B6 som är en bra hjälp för reglerad hormonell aktivitet i kroppen. Tanken med denna PWO är att man ska få ökad muskelpump under träningen samt att man ska orka mycket mer. Produkten har en unik mix som är till för att motverka trötthet och här ingår bland annat beta alanin. En annan viktig ingrediens är taurin som kan leda till en känsla av mycket mer energi vilket i sin tur leder till ett mycket bättre träningspass.

Studie av Assault

Det har utförts en ingående studie av kosttillskottet Assault i USA. Du kan läsa mer om detta här. Sammanfattningen av denna studie visade att Assualt kan vara med och påverka den känsla som man har av energi och fokus och det är det här som gör att man lyckas bättre med sin träning. Ett annat mycket intressant resultat av studien var att man såg att denna PWO också tycks påverka förmågan att uppfatta ljud på så vis att man uppfattar ljudsignaler snabbare. Den som tränar lagsport där muntliga instruktioner och signaler under lagspel är viktiga kan givetvis dra stor nytta av detta.

Vad säger användarna?

Viktigare än studier är trots allt vad de som faktiskt använder sig av Assault säger. För 349 kronor så får man en stor burk med smaken fruit punsch eller blue raspberrry. Den här räcker ett bra tag då man får ut minst 32 portioner då man följer anvisningarna för dosering. Det tar inte lång tid att få ut en effekt av Assault, och många menar att den genast ger ett bättre tryck i träningen. En del klagar en aning på smakerna men det här är förstås en mycket subjektiv upplevelse. Assault har fått goda betyg och anses dessutom vara enkel att tillreda för att snabbt få mer energi och boost inför ett maxat träningspass.