no xplode 2.0

NO Xplode 2.0

NO Xplode PWO har länge varit en storsäljare och ett säkert val av pre workout. I detta blogginlägg tänkte jag ta upp mina egna erfarenheter av produkten samt gå igenom innehållet.

Vad innehåller NO Xplode 2.0?

no xplode 2.0 ingredienserInnehållet i NO Xplode 2.0 är snarlikt de flesta konkurrerande produkter. Du hittar bland annat:

  • kreatin monohydrat (för ökad prestation och muskeltillväxt)
  • beta alanin (ger dig stickningar och ökar på så sätt prestationen)
  • taurin (ökar pumpet)
  • koffein (uppiggande effekt)
  • tyrosin
  • vitaminer/mineraler: (Vitamin B6, B9, B12, fosfor, magnesium samt natrium)

Vad tycker jag om produkten?

Dag 1: Nu har jag provat NO Xplode 2.0 för första gången, och doserade enligt vår rekommendation att alltid börja med en halv dos för att testa toleransnivån. Jag fick med andra ord i mig ca 11 gram vilket är ca 125 mg koffein, 12 mg taurin, 500 mg beta alanin och 1000 mg kreatin monohydrat. Jag upplevde att pumpet ökade markant fast det mentala fokuset och den uppiggande effekt jag eftersträvat fanns inte. Imorgon tänker jag öka dosering ytterligare.

Dag 2: Idag tog jag en hel dos (21,5 gram) och fick förutom ett helt galet pump, riktigt bra fokus genom hela passet. Jag utförde mer repetitioner än vad jag brukar göra (utan pwo) och ville nästan inte gå från gymmet. 5/5!!!

Slutsats: Efter att jag testat denna PWO med full dos så kan jag inget annat än att rekommendera den för alla. Den är så bra att den platsar på vår lista över de bästa PWO produkterna och förutom effekten så är priset väldigt lågt. Värt att nämna är också att NO Xplode 2.0 inte innehåller några tveksamma eller skadliga ingredienser (förutsatt att du inte har hjärtproblem). Och om du nu vill pröva NO Xplode så är jag såklart nyfiken på vad just du tycker om produkten, därför hade jag uppskattat om du kommenterar detta inlägg eller mailar oss dina erfarenheter.