girl power

Girl Power PWO

girl powerGirl Power är ett kosttillskott som är särskilt framtaget för att passa kvinnor. Eftersom Girl Power har producerats för att fungera som bäst inför träningen – en så kallad PWO, preworkout – är det vanligt att använda kosttillskottet som en uppladdningsdryck innan passet börjar. Med många goda egenskaper ur träningssynpunkt har Girl Power lyckats skapa sin egen nisch på marknaden, där de framför allt fokuserar på kvinnliga motionärer, styrketränare och fitnessentusiaster. Girl Power passar alla som är måna om att göra framsteg i träningen och satsar på att nå nästa nivå.

Bakom Girl Power står entreprenören Alexandra Bring. Hon startade sitt företag Femimal 2014, och en av de första produkterna som de lanserade var just Girl Power. Genom att göra produkten koffeinfri, samtidigt som de har tillsatt ämnet synefrin, har de lyckats få till en bra balans för att komma igång inför träningen. En portion Girl Power gör garanterat att du får extra energi som kommer väl till pass inne på gymmet. Därför passar Girl Power allra bäst för tjejer och kvinnor som är beredda att satsa hårt under träningspasset.

Syftet med Girl Power är att den ska ge energi som räcker under hela träningspasset. Därför innehåller den exempelvis beta-alanin som ger en uppiggande effekt och ser till att du taggar till inför passet. Ett tips är att köpa en burk och testa att träna både med en PWO i kroppen och att göra det utan. Då kan du se efter själv huruvida produkten är något för dig. Många upplever en skärpa och energifullhet med PWO som är svårare att återskapa på naturlig väg. I Girl Power finns, förutom ovan nämnda ämnen, också viktiga näringsämnen som järn, kalium och folsyra. Girl Power har en frisk passionsfruktssmak som alltid känns lika fräsch. En burk räcker till hundratals portioner

Näringsvärdet per 100 gram:

ÄmneMängd
Beta Alanin33 333 mg
L-Tyrosin16 666 mg
Agmatinsulfat8333 mg
Passionsfruktspulver8333 mg
L-Karnitin8333 mg
Järn250 mg
Kolinbitartrat4166 mg
Synefrin HCI500 mg
Folsyra3333 µg