frenzy pwo till sverige

Frenzy PWO ersätter Craze

Driven Sports har nu lanserat en ny produkt vid namn Frenzy som ska ersätta den tidigare försäljningssuccén Craze, som man slutade sälja efter att det uppmärksammades innehålla ej tillåtna substanser. Frenzy PWO ska vara ett förbättrat kosttillskott som ska ge än bättre effekt än man fick av Craze, säger de som har testat och utvärderat kosttillskottet Frenzy.

EDIT: Vi rekommenderar inte Frenzy efter att ha testat den. Effekten är betydligt sämre än vad man fick utav Craze. Om ni vill ha en PWO som ger riktigt bra med energi, pump och mentalt fokus så ska ni ha Raw Rampage som f.ö är väldigt billig! Den innehåller dessutom Rhododendrobium som var en av de uppmärksammade ingredienserna i Craze.

Årets bästa kosttillskott

Det var år 2012 som Craze utsågs till årets bästa kosttillskott, både i USA men även i fler länder som bland annat i Sverige. Det var idel positiva reaktioner och lovord från de som använde produkten och äntligen hade man hittat ett lagligt kosttillskott som faktiskt fungerade och dessutom fungerade riktigt bra.

Men när SVT Västnytt började granska kosttillskottet och skickade det på analys fick man ett chockartat resultat. Sveriges Kriminaltekniska Laboratorium, SKL, analyserade innehållet i kosttillskottet Craze vilket visade sig innehålla ämnen som kemiskt liknade amfetamin. Exakt vad det är för ämne som Craze innehöll vet man inte, bara att det hemliga ämnet kemiskt hade samma struktur som amfetamin och därmed sannolikt samma effekt. Dessa ämnen är sedan tidigare redan dopningsklassade i Sverige och efter SVT Västnytts avslöjande så slutades produkten att säljas i Sverige.

Några månader senare så nådde resultatet även den amerikanska marknaden och produkten Craze slutade att tillverkas och säljas. Ett av de mest framgångsrikaste kosttillskotten hade gått i graven.

Frenzy ersätter Craze

frenzy pwo innehållsförteckningNu släpper dock Driven Sports sin nya produkt Frenzy, som ska ersätta storsäljaren Craze. Det tog Driven Sports 18 månader att utveckla det nya preworkout tillskottet Frenzy PWO och efter månader av tester och förbättringar så har man nu sakta börjat marknadsföra Frenzy utanför USA.

Frenzy PWO har följande fördelar

  • Ger ett enormt energitillskott
  • Förbättrar fokus och prestanda vid träningen
  • Ger bättre muskelmassa
  • Ökad styrka
  • Bränner kroppsfett

Driven Sports är kända för att leverera kosttillskott i världsklass, även om många av deras produkter, som bland annat Craze, inte längre finns tillgänglig för försäljning. Det senaste tillskottet Frenzy kommer säkert även den att bli en bästsäljare och från de som har testat och utvärderat produkten så är det bara lovord och beröm. Många anser att det är en bättre produkt än Craze då Frenzy har mer effekt på muskeluppbyggnaden och prestationen vid träningen.

Frenzy kommer att säljas enbart genom företaget Predator Nutrition, som har de exklusiva försäljningsrättigheterna världen över, och kommer inte finnas för försäljning i USA. Frenzy kommer att finnas i två olika smaker vid lanseringen och förväntas sälja lika bra som den produkt de ersätter, Craze.

När och om produkten kommer finnas tillgänglig direkt på den svenska marknaden återstår att se och även om den kommer att bli lika populär som dess föregångare var. I dag kan man dock köpa produkten i Sverige över Internet med en leveranstid på mellan 2-5 dagar.